Skip to main content

Træningsinformation (vintersæsonen 23/24)

1. introduktion

SU har stået for at udvælge træningsgrupperne. SU og konstituerede elitechef, Martin Kattner, har lavet den ugentlige plan sammen, som er blevet godkendt af bestyrelsen, og allokeret trænerstaben.

Sæson kick-off:

 • Hvornår: vintersæsonen starter mandag d. 2. oktober
 • Hvor: Hafnia-Hallen (indendørs)

Er du ny i klubben eller vil du gerne komme på et træningshold, så skal til tilkendegive din interesse ved at udfylde dette spørgeskema. Herefter vil SU behandle din ansøgning og kontakte dig, når der er en ledig plads.  

2. Priser for vintersæsonen 23/24

Hvis du er blevet allokeret en træningsgruppe, så skal du betale en træningspakke oveni det månedlige medlemskab på 165 kr./mdr. Klubben tilbyder to træningspakker:

 • Én ugentlig træning om eftermiddag/aften: 640 kr. for hele sæsonen
 • To ugentlige træninger (kun for Dame Ultra-spillere): 1200 kr. for hele sæsonen.

Priser er besluttet at bestyrelsen ud fra klubbens finansielle strategi.

Hvis/når airdome kommer op og køre er håbet at kunne tilbyde en anden træning for breddespillerne og kunne tilbyde to ugentlige træninger. Mere om dette vil komme senere.

3. Træningsgrupper

Den ugentlige plan og træningsgrupper for sæsonen findes her.

Spillere er blevet allokeret på en træningsgruppe ud fra følgende:

 • Efter følgende prioriteringsrækkefølge: 1. Nuværende medlemmer, 2. Tilbagevendende medlemmer, 3. Nye medlemmer.
 • Hvis du var på en træningsgruppe i sommeren 2023, så er du blevet placeret i en træningsgruppe ud fra din træners evaluering.
 • Hvis du er tidligere medlem eller nyt medlem i klubben, så er du placeret ud fra din side evaluering og/eller dine erfaringer med både indendørs- og beachvolley, som beskrevet ved tilmelding.

4. Handling påkrævet: bekræftelse/afvis din plads

For at bekræfte dit træningstilbud, så skal du betale for træningspakken senest lørdag d. 16. september 2023 kl. 23:59.

VIGTIGT: ved for sen betaling, vil din plads gives til en spiller fra ventelisten.

 For at bekræfte din plads, skal du gøre følgende:

 1. Gå til medlem.cphbeach.dk og log in med din profil
 2. For nye medlemmer og tilbagevendende medlemmer: Betal senior medlemskabet først.
 3. Gå til webshop
 4. Vælg din bredde træningspakke baseret på din allokerede trænignsgruppe.
 5. Bekræft betaling

Har du brug for flere detaljer se denne korte video, som viser, hvordan du betaler træningspakken i webshoppen. Her.

Hvis du ønsker at afvise dit træningstilbud eller du ikke har mulighed for at deltage i træningen, så er det vigtigt, at du skriver til SU su@cphbeach.dk og informere om dette. På den måde, så kan DU give pladsen videre til en på ventelisten.

5. bliv medlem af Facebook-gruppen til dit hold

Hvis du er en del af et træningshold, og du har brkræftet din træningsplads, så kan du tilslutte dig facebook-gruppen for dit træningshold. Du finder link til den facebook-gruppe i oversigten fra SU eller her. I denne gruppe vil du få information af dine trænere og komme i kontakt med dine medspillere. 

6. FAQ: hvordan kan jeg ikke finde mit navn i en træningsgruppe?

Igen i år har vi oplevet massiv interesse i træningsdeltagelse, og derfor er klubben desværre nødt til at meddele, at der desværre ikke har plads til at alle, der har vist interesse, får en plads i en træningsgruppe. Dette påvirker desværre mest nye medlemmer, som gerne vil være en del af klubtræningen. 

Hvis dit navn ikke er at finde i træningsoversigten, så har det desværre ikke været muligt at finde en plads til dig. Du er allerede blevet placeret på ventelisten automatisk og behøver ikke at gøre mere lige nu.

Hvis en eller flere spillere afviser deres plads eller stopper i løbet af sæsonen og efterlader en åben plads på et træningshold, så vil SU kontakte dig via mail.

I mellemtiden, så er du meget velkommen til at blive medlem af klubben og booke baner og deltage til fredagsbeach og andre sociale arrangementer og ansøge om at komme til morgentræning (se nedenfor).

7. Morgentræning

Der tilbydes morgentræning for breddespillere. Træningen er i Hafnia-Hallen i hverdagene kl. 6:30-8:00.

Der vil være morgentræning for Dame A og B fredag morgen. Herudover arbejdes der på at tilføje endnu en morgentræning for alle andre breddespillere. Dette kommer der mere information om hurtigst muligt, når der er fundet en træner til dette.

 • Hvis du er Dame A eller Dame B-spiller eller står uden en træningsgruppe, men har niveau til Dame A/B: please ansøg for fredagsmorgentræning senest d. 16. september kl. 23:59 via nedenstående spørgeskema. Hvis du tilmelder dig efter deadline, vil du automatisk blive placeret på ventelisten. Gruppen vil blive annonceret kort efter deadline. Efterfølgende skal du tilkøbe træningspakken, som vil være 500 kr./sæson.
 • Hvis du er breddespiller og er interesseret i morgentræning: vær venlig at udfylde nedenstående spørgeskema hurtigst muligt, hvis du er interesseret. SU informerer dig, når træningstid og træner er bekræftet, så kan du betale træningspakken efterfølgende. Denne pris vil kommunikeres senere.

 

LINK til spørgeskema om morgentræning: LINK

8. FAQ: hvordan tilmelder jeg mig hver træning?

Når sæsonen begynder, skal du tilmelde dig hver enkelt træning. Dette gøres gennem cphbeach.dk eller via sportyfriends app. Find din træning under ”træning” i kalenderen, og meld dig til.

Vær opmærksom på, at alle trænere er blevet opfordret til at sende spillere hjem, som ikke har tilmeldt sig den specifikke træning.

Vigtig informaiton:

 • Du kan tilmelde dig en træning ad gangen.
 • Tilmelding for træning åbner 14 dage før træning og lukker 24 timer inden træningsstart.
 • Hvis træningen er fuldt booket, så kan du tilmelde dig alligevel og blive placeret på venteliste for denne træning. Hvis en anden spiller aflyser inden træning, så vil spillere på ventelisten blive tildelt en plads til træningen og få en mail om dette.

Derfor, husk at:

 • Aflys på forhånd hvis du er forhindret i at deltage. Altid aflys via hjemmesiden/sportyfriends App, hvis du ikke kan deltage i en træning, du allerede har tilmeldt dig til.
 • Tjek din mail (også spam) hvis du er på ventelisten til en træning – måske du er heldig at få en plads alligevel.

9. Sidste vigtige information

 • Hvis du er forhindret i at færdiggøre sæsonen af forskellige årsager (skade, graviditet, personlige årsager), så skriv til dine trænere og til SU su@cphbeach.dk.
 • Information om morgentræning for alle breddemedlemmer vil komme senere
 • Hvis du har spørgsmål, så skriv til su@cphbeach.dk