Skip to main content
  • FAQ

Godt at vide

Læs med her, hvis du er nyt medlem i CPH Beach eller overvejer at blive det. Her har vi fors￸gt at samle lidt praktisk information og komme de mest almindelige sp￸ørgsmål i fork￸øbet.ᅠ

Sådan tilmelder du dig en træningsenhed

F￸r du kan tilmelde dig træning, skal du give din interesse til kende via en pre sign-up formular. Du finder formularen her, såfremt det er inden deadline. 

Da vi har begrænset banekapacitet, er du ikke sikret en træningsplads. Tilmelder du dig efter deadline for sæsontilmelding, skal du registrere dig via venteliste sign-up, da grupperne bliver fyldt op ved sæsonstart.

Efter sommer-/vintersæonen skal ALLE tilmelde sig igen. Som medlem vil du modtage en mail med information om tilmelding, når det er tid til dette.

Har du spø￸rgsmål, er du velkommen til at kontakte klubbens sportsudvalg (SU) su@cpbeach.dk.

Medlemsskab uden træning

Du kan sagtens være medlem uden at være en del af en træningsenhed. Du kan bruge dit medlemskab til selv-booking, og du kan deltage til vores sociale arrangement "fredagsbeach" hver fredag, hvor alle klubbens medlemmer kan spille med og mod hinanden på tværs af niveau og kø￸n.

Når du er blevet tildelt et hold af Sportsudvalget (SU)

Det første du skal gøre er at betale for din træningspakke, så er du klar til sæsoen. Træningsenhederne offentliggøres kort før sæsonstart. Træningsdeltagelse kræver tilmelding via hjemmesiden. Trilmeldingsfristen er 24 timer før træningsstart. Husk at framelde dig træning, hvis du bliver forhindret i at komme, så spillere på eventuel venteliste kan få gavn af din plads! 

Sådan tilmelder du dig:

  • tryk på træninger-iconet
  • find uge og træningspas for din træningsenhed og tryk på "mere"
  • tilmeld dig på træningens side i øvre venstre hjørne
  • du modtager herefter en bekræftelsesmail

Træningsdeltagelse forudsætter tilmelding, så hvis du ikke er tilmeldt, kan du altså ikke deltage i træningen.

Hvor er der træning?

Træning foregår i Ryparken, Østerbro og i Hafnia- hallen, Valby. Hafnia-hallen har 4 udendørs baner og 3 indendørs, hvor træning foregår om vinteren. Ryparken har 9 baner.

Spillerevaluering

Efter vinter- og sommersæson evaluerer trænerne alle spillere. Dette gør det nemmere for SU at placere dig i den rigtige træningsgruppe den efterfølgende sæson.

Det gør de på baggrund af tekniske færdigheder, fysiske niveau, fremmøde og engagement.

Banebooking

Som medlem kan du sammen med 3 andre medlemmer booke én bane ad gangen helt gratis. Du kan også booke med ikke-medlemmer. Her er der et gebyr på 90 kr. pr. gæst.

Sådan booker du bane:

  • Book bane
  • Find den bane, du gerne vil booke
  • Tilføj de medlemmer/gæster, du gerne vil spille med
  • Du vil nu modtage en bekræftelsesmail

Bliver du forhindret i at benytte banen, skal du annullere booking, så andre kan få glæde af banetiden.

udvalg

I klubben findes der mange forskellige udvalg, hvor medlemmerne arbejder frivilligt for at skabe god klubkultur.

Her kan du læse mere om de forskellige udvalg og se, om der eventuelt er et udvalg, du kunne tænke dig at være en del af.

Frivillighed

Som medlem af Copenhagen beachvolley sætter vi stor pris på frivillighed. Det er medlemmernes arbejde, som gør, at vi har denne fantastiske klub. Det kan derfor forventes, at man som medlem hjælper til, når der er behov for det. Det kan være ved klargøring af baner inden og efter sæsonen eller turneringsafvikling.

Elite

Har du ambitioner og niveau til at spille elite, foregår tilmelding anderledes. Du skal her kontakte klubbens konsituerede sportschef, Martin Kattner, som vil placere dig i den passende træningsenhed. 

Martin Kattner kan kontaktes via mail:

Kattner@gmail.com

Læs mere om eliteprogrammet under fanen "elite"

Sociale medier og information

Hos Copenhagen beachvolley benytter vi vores sociale medier til at videreformidle vigtig information. Så for at du ikke skal gå glip af noget så:

Like denne facebook side

Bliv medlem af denne facebook-gruppe for klubbens medlemmer

Følg denne instagram