Skip to main content

Træningsenheder & Træningstider

Copenhagen Beachvolley er en klub med hold til alle ligegyldigt hvilket niveau og hvilke ambitioner du har. Du kan se på listerne nedenfor hvilket hold der passer bedst på dig og dit niveau.

Du kan også se hvor og hvornår de træner. På de hold der har egen Facebook gruppe, kan du også kontakte dem ved at klikke på ikonet til højre.

Her finder du Facebook-gruppen for alle Eliteenhederne. 

Danmarksmesterskabet 2023 
Guld: Nicolai Houmann og Mads Møllgaard

Tour-finalen 2023 
Guld: Clara Windeleff og Sofia Bisgaard
Bronze: Frederikke Schade Jensen og Cecilie Køllner Olsen

Elite

Målgruppen er atleter der træner elitært med beachvolley. Atleterne vurderes til at have mulighed for at kvalificere sig til DM-finalestævne og tourfinalen. Det forventes derfor at atleterne deltager til stævner på touren. Atleterne udvælges på baggrund af nuværende præstationsniveau og eliteadfærd. Ud over deltagelse i træningen, skal atleterne styrketræne to gange om ugen og deltage i øvrig træningskoncept. Fra kalenderårets start til sæsonen slutter, er atleter optaget på enheder som hold. Er den ene forhindret i en træning, kan der trænes med en erstatningsmakker. Oktober til december er faste makkerskaber ikke nødvendigvis etableret endnu og der kan trænes med forskellige makkere.

Atleter & udvælgelse

  • Du/I SKAL spille på touren med fast(e) makker(e)
  • Du/I vurderes en chance at kvalificeres DM
  • Du/I tager ansvar for procesmål og udvikling
  • Du/I vil forbedre dig og vinde mere
  • Du/I følger elitens fysiske programmer, talentplatform og værdier om ELITE-SKUD (Sammenhold-Kvalitet-Udvikling-Dedikation)
  • Du/I er rollemodeller for CPH og dansk beachvolley.

Træningsinfo:

Fokus: Samlet præstationsplatform med holdet i centrum (mentalt, fysisk, teknisk og taktisk).

Enheden består af ca. 18-24 atleter og 9-12 hold fordelt på 3-4 baner.

Talent

Målgruppen er atleter med et højt beachvolley-niveau, men med et endnu højere potentiale. Der trænes frem mod den danske beachtour, hvor det forventes at atleterne spiller 6-8 stævner i løbet af sommeren. Der er dog samtidig et længere sigte med træningen på tre år, hvilket betyder et fokus frem mod sommeren 2026 for nye atleter, men 2025 for eksisterende atleter.

Atleter og udvægelse:

  • Atleterne udvælges efter talent og potentiale. Grunden til at potentialet er større end niveau og resultater, kan skyldes at atleterne er nye i sporten, at atleterne er unge.
  • Atleter i starten af 20’erne vil have en fordel frem for ældre atleter. 
  • Atleter på TALENT er ikke nødvendigvis dårligere end atleter på ELITE, men det vurderes, at deres udvikling finder bedst sted under teknisk, taktisk, mental og fysisk træning med et længere sigte, hvor delelementer kan gennemarbejdes. 
  • Ud over deltagelse i træningen, skal atleterne styrketræne to gange om ugen og deltage i øvrig træningskoncept. 
  • Atleter opfordres til at finde en fast makker frem mod sommeren, men dette er ikke et krav. Dog trænes der i lige antal fra kalenderårets start og sæsonen ud.

Sub-elite

Sub-elite er en træningsenhed for atleter, som har potentiale for deltagelse på eliten. Det kan være atleter, der har haft en længere pause på grund af for eksempel skade, graviditet eller andet. 

Sub-elite træner samtidig med eliteenheden.