Vil du være Træner?

Alle klubbens trænere tilbydes inspirationsdage og/eller trænerkurser af anerkendte nationale samt internationale nøglepersoner i løbet af den pågældende sæson.

Derudover vil der hver sæson blive afholdt et trænerarrangement, som kan bestå af trænerudvikling efterfulgt af social event.

Assistenttrænerrollen giver engagerede volleyspillere med interesse i coaching mulighed for at komme ind i et mentorforløb med en erfaren cheftræner. Klubben vil gerne åbne op for muligheden for at lære og øve sig som træner til den enkelte føler sig klar til selv at være hovedansvarlig for at træne et hold hen over en sæson.

Ansvarsområder

Cheftræneren

• planlægge træning med en rød tråd over hele sæsonen
  • gennemføre træningudvikling af spillere