• Private Events

Beachvolley Events i København

I Copenhagen Beachvolley kan vi tilbyde masser af beachvolley events. Hvad enten du skal arrangere polterabend, teambulding for kollegerne, øvrige firmaarrangementer eller bare en hyggelig eftermiddag med vennerne, så har vi de helt rigtige rammer i København hele året rundt.

• Teambuilding
  • Firmaarrangement
  • Polterabend

Klubben har udendørsbaner bag Ryparken station på Østerbro og Hafnia-Hallen hvor der findes både udendørs og indendørsbaner og der går bus lige til døren. Vi kan tilbyde forskellige arrangementer som kan skræddersys til dit behov. Du kan vælge om du vil leje en eller flere baner og selv styre slagets gang eller om vi skal lave en samlet pakke med instruktører, som arrangerer øvelser eller turnering, samt forplejning.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om beachvolleyevents kan du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Skriv gerne lidt om hvilken type arrangement du ønsker, hvor mange deltagere I er og om det skal være med eller uden instruktører, hvis du allerede har en forestilling om det.

Som noget nyt tilbyder Cph Beachvolley events i samarbejde med Hafnia-Hallen på firma eller polterabend arrangementer

Firma Teambuilding

Vi har meget erfaring med at afholde firma events hvor der kan være inkluderet flere forskellige former for team building og 2-3 timers beachvolley træning og spil. Copenhagen Beachvolley sørger for de bedste rammer, introducerer jer til beachvolley og slutter af med en mini-turnering, hvor I kan udfordre hinanden. Vi har både udendørs og indendørs baner.

Vi tilbyder events til alt fra 2-60 personer. der er ingen krav til nogen som helst kendskab til Beachvolley vi har erfarne instruktører der vil føre jer igennem hele forløbet.

Vi glæder os til at høre fra dig!