Hold & Træning

Copenhagen Beachvolley er en klub med hold til alle ligegyldigt hvilket niveau og hvilke ambitioner du har. Du kan se på listerne nedenfor hvilket hold der passer bedst på dig og dit niveau.

Du kan også se hvor og hvornår de træner.

På de hold der har egen Facebook gruppe, kan du også kontakte dem ved at klikke på ikonet til højre.

Damer

• Dame A

For at spille på A forventes du at have flere års erfaring med beachvolley og over middel tekniske, taktiske og atletiske evner.

Træning: Tirsdag 17:00 - 18:30
    Sted: HH Bane 1
    Træner: Jacob Buch

• Dame B

For at spille på B holdet forventes du at have flere års erfaring med beachvolley og over middel tekniske, taktiske og atletiske evner.

Træning: Mandag 18:30 - 20:00
    Træner: Jan Gerits

• Dame C

For at spille på C holdet forventes du at have flere års erfaring med beachvolley og middel tekniske, taktiske og atletiske evner.

Træning: Onsdag 17:00 - 18:30
    Træner: Kuba Zdybek

• Dame D

D holdet er for spillere med få (eller flere) års erfaring med beachvolley. Det forventes at du har styr på de basale teknikker og kan kontrollere hvor din serv og modtagning ender henne også selv om det blæser lidt

Træning: Torsdag 17:00 - 18:30
    Sted: HH bane 1+2
    Træner: Andreas Allen

• Dame E

E holdet er for spillere med få års erfaring med beachvolley. Det forventes at du har styr på de basale teknikker og kan kontrollere hvor din serv og modtagning ender henne.

Træning: Onsdag 20:00 - 21:30
    Træner: Joachim Sejr

Herre

• Herre A

Træning: Torsdag 18:30 - 20:00
    Sted:  HH bane 1+2
    Træner: Kuba Zdybek

• Herre B

Træning: Onsdag 18:30 - 20:00
    Sted:  HH bane 1+2+3
    Træner: Playing Coach

• Herre C

Træning: Torsdag 20:00 - 21:30
    Sted:  HH bane 1+2+3
    Træner: Kuba Zdybek + assistent

• Herre D + Dame F

For spillere med få (eller flere) års erfaring med beachvolley. Det forventes at du har styr på de basale teknikker og kan kontrollere hvor din serv og modtagning ender henne også selv om det blæser lidt.

Træning: Tirsdag 21:30 - 23:00
    Sted:  HH bane 1+2
    Træner: D-Pro + H-Brutto player in rotation

Elite

• Damer

Eliteholdene er for elitespillere der har et højt sportsligt niveau (taktisk, teknisk, fysisk og mentalt) og som prioriterer beachvolley, herunder landsholdsspillere. Spillere på eliteholdet forventes at kunne begå sig i den øverste del af eliten og har et sportsligt niveau svarende til min. top 8.

Træning

D-Int: Mandag 18:30 - 20:00, HH bane 1
    Dame Brutto: Tirsdag 17:00 - 18:30, HH bane 2+3
    D-Pro: Tirsdag 20:00 - 21:30, HH bane 1+2
    D-Pro: Torsdag 15:30 - 17:00, HH bane 1+2

• Herrer

Træning er for atleter med et et højt sportsligt niveau (taktisk, teknisk, fysisk og mentalt) og fællesskabet motiveres  imod nationale og internationale medaljer.

Alle søger konstant at udvikle sig imod toppen af Dansk Beachvolley.

Man optimerer på sine indsatser på og udenfor sandet for at løfte sig selv, sit makkerskab, sin enhed samt klubben og Dansk Beachvolley.

Man følger de tilbudte fysiske formtopningprogrammer og deltager på elitens seminarer og klubopgaver.

Enheder

HU23/HA+/BRUTTO: Man 17:00 - 18:30, HH bane 1+2. Træner: Mikkel Hersløv
    BRUTTO:
     Tir 20:00 - 21:30, HH bane 3. Træner: Mikkel Hersløv
    PRÆSTATION
    : Man+Tor 17:00 - 18:30, HH bane 3. Trænere: Jacob Stormly & Kuba Szybek

• Damer

Træning

D-Int: Mandag 18:30 - 20:00, HH bane 1
    Dame Brutto: Tirsdag 17:00 - 18:30, HH bane 2+3
    D-Pro: Tirsdag 20:00 - 21:30, HH bane 1+2
    D-Pro: Torsdag 15:30 - 17:00, HH bane 1+2

• Herrer

Træning:

HU23/Elite/HA+/H-Præs: Mandag 17:00 - 18:30, HH bane 1+2+3
    H-Brutto: Tirsdag 20:00 - 21:30, HH bane 3
    H-Præs: Torsdag 17:00 - 18:30, HH bane 3

• U18

Ungdomstræningen lægger vægt på grundteknik og spilforståelse gennem simple og spil orienterede øvelser. Holdet er for dig på 18 år og derunder, som gerne vil afprøve sporten samt blive en del af et socialt fællesskab.

Træning: Torsdag 18:30 - 20:00
    Sted: HH bane 3
    Træner: Martin Kattner

• Kids and parents

Holdet er for forældre med deres børn. Der er ingen decideret træning, men Luke vil faciliterer spillet, og gennem leg, sjov og øvelser, giver vi sporten videre til vores børn

Alle aldre er velkommen

Træning: Søndag 09:30 - 11:00
    Sted: HH bane 1 og 2
    Træner: Luke Chen

• U23 - Niv. 1

På dette hold, tilbyder vi vores unge spillere under 23, en ekstra ugentlig træning.
    Holdet træner kun om sommeren

Træning: Sommertræning
    Sted: Ryparken
    Træner:

• U23 - Niv. 2

Holdet træner kun om sommeren

Træning: Sommertræning
    Sted: Rypaken
    Træner: ???

Begynder og Mix

Begynder mix er rettet mod nybegyndere. Der arbejdes intensivt med grundteknikker og spilforståelse gennem simple og teknisk orienterede øvelser. Holdet er først og fremmest for spillere, som ikke har stiftet bekendtskab med beachvolley før eller bare for meget længe siden og som gerne vil afprøve sporten samt blive en del af et socialt fællesskab. Der trænes på 3 baner med to trænere og der er plads til max 24 tilmeldte.

Træning: Tirsdag 18:30 - 20:00
Sted: HH bane 1+2+3