• CPH Elite

Sammen er vi stærkere...

Vores elite og talentarbejde skyder knopper og skaber synergier mellem atleter, hold, enhedklub og partnere. Vi danner ELITE-SKUD:

Sammenhold

Vi når parallele mål og løfter i flok; også når vi kæmper på hver side af nettet.

Kvalitet

Vores tilgang er professionel. Vi leverer værdi ved at tænke, træne og spille skarpt.

Udvikling

Vi er sultne på mere. Vi dyrker vores styrker og finder vores vej til succes.

Dedikation

Vi giver ikke op. Vi vil noget. Vi fastholder hinanden i mod- og medvind.

Organisationen

Vores eliteorganisation skaber rammerne for et sundt og professionelt elitemiljø. Vi viser vejen for vores ungdom, bredde og Beachvolley Danmark.

Vi er en medspiller for Dansk Idrætsforbund samt Volleyball Danmark.

Vi opfatter os selv som Danmarks mest progressive volleyball klub med fokus på beachvolley.

Vi er altid en del af løsningen og skaber muligheder i dansk beachvolley.

Med Team Copenhagen og Talent-DK bidrager vi til vækst, kompetenceudvikling og reflektion.

Vi skaber selv de bedste trænere, ledere og finder sammen de ressourcer, som skal føre os til guld - i Danmark og på World Touren.

Det indbefatter bl.a. følgende opgaver:

• etablering/fastholdelse af en kompetent trænerstab for elite- og talentholdene
  • talentudvikling
  • etablere gode træningsvilkår
  • udvikling af en bæredygtig elitestrategi (vedtaget foråret 2013)
  • samarbejde med eksterne parter, som fx DVBF, Team Copenhagen og andre klubber på det sportslige område
  • kontakt til presse ift. sportslige aktiviteter

SPØRGSMÅL OG HENVENDELSER

Har du spørgsmål vedr. CPH Elite og vores arbejde, herunder pressehenvendelser, eller ønsker du at komme i betragtning til elite- eller talentholdene, kan du kontakte:

Elitechef
Martin Olafsen

Dobbelt DM triumf 2019

Jacob Stormly & Nicolai Houmann tager første DM guld sammen mens at Maria Tyndeskov tager det 3. i træk med Line Trans (fra OBVK).

Vores næste Sponsor?

Går dit firma med tanken om at sponsorere dansk idræt, så kom til os.